Hej nyss var helgen här var super glad jag har inte hunnit blogga för att det har varit kalas och lite mer........... men alla kom förutom 2 st min kompis och min bffs kompis . Det var så att jag och min bff hade tjejkväll-kalas vi bjöd 5 st men 3 kom . Vi såg på en super bra bio sune i grekland  rekommenderas verkligen! Men sen gick vi hem och år mc donalds och öppnade paket  jag fick: Ett läppglans från oliva, presentkort på kicks 150 spen, tester bb cream och ett shampo, ett jätte fint halsband med 3 kors , ett par öronhengen med ett stort kors som hänger ner, och ett par öronhengen med söta trollsländor. jag har också sovit över med min kompis  . Sen skulle jag och min andra kompis gå på ett köpcentrum men min min andra kompis hennes mamma kom vid fem så vi han inte gå men  vi ska gå på köpcentrummet i mon ska bli så himla kul men kul det är 70 som har kollat min blogg fortsätt gärna <3 men ses snart