Glad påsk !!! :-P 
hej i dag är det påskafton :-))))) 
Läsare i dag : 19 st . 
glad påsk till er alla . har fått påskägg med gottis i  ;-) 
lyssnar på musik : Kesha C ´mon 
den är bra  8-) alltså skriv i kommentarerna vad ni vill att jag ska skriva om nuuuu :-[ :-D
om en vecka ska jag shoppa loss det längtar jag till . kommer har ett innlägg vad jag köpte då . Alltså har inget mer aktuellt att berätta just nu . jaaa jo det är den 30 mars i daow och i övermorgon är det 1 april och det är då man få luras så mycket man vill typ . jag har tittat på tv i dag med steg upp vid 9.00 är väldigt morgonpigg alltså !!! hahha  ;-) jo just det i går köpte jag toning och jag tonade det i går det blev skit snyggt alltså kan inte bli nöjdare . toningen går bort om 8 veckor men kommer nog tona det igen nån gång vi får se ha en skön helg nu !!!